Conscia. Voor de toekomst.

Hoe kunnen wij u helpen om uw netwerk te transformeren?

Over Conscia

Conscia is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren, beveiligen en onderhouden van complexe en kritische ICT-omgevingen. Het is onze ambitie de nummer één partner te zijn voor onze klanten op het gebied van veilige, managed IT-infrastructuren voor 24/7-omgevingen. 


Technologie heeft geen bewustzijn, maar mensen wel. Onze experts, die samen Conscia’s ‘Network of Knowledge’ vormen, helpen organisaties bij hun digitale transformatie. Wij zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving uw business en uw gebruikers nog beter ondersteunt. Nu en in de toekomst. Conscia levert hiervoor managed diensten en oplossingen op vier gebieden: cybersecurity, hybrid cloud, networking en collaboration.

Over Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. (EXTR) creëert moeiteloze netwerkervaringen die ons in staat stellen om vooruitgang te boeken. We verleggen de grenzen van technologie door gebruik te maken van de mogelijkheden van machine learning, artificial intelligence, analytics en automation. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end, cloud-driven netwerkoplossingen en vertrouwen op onze service en support om hun digitale transformatie-inspanningen te versnellen. 

Wil je meer weten?

Laat het ons even weten en ons Solutions Team neemt snel contact met je op.

Conscia

Met kantoren in Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Slovenië en Zweden is Conscia de toonaangevende Europese leverancier van veilige en betrouwbare IT-infrastructuren.

Lees meer over Conscia Nederland

Adres

Kampenringweg 47

2803 PE Gouda

Algemeen: +31 88 522 88 22

Servicedesk: +31 88 522 89 00

E-mail: info-nl@conscia.com